Over ons

Welkom op de website van Backzak.

Ben je op zoek naar een rugzak, portemonnee of flipcase voor je smartphone, dan ben je hier aan het goede adres. Het volledige assortiment is te bekijken via de homepage. Natuurlijk zien we jou daar het liefst we willen graag dat jij een geslaagde aankoop kunt doen op deze website.

Wil je graag weten wie er achter Backzak zit, lees/kijk dan nog even verder.

Backzak is een webwinkel van ‘Wisse Import Service’ en is gevestigd in Nederland. Gevestigd zijn in Nederland, geeft voor jou als klant de zekerheid dat al jou aankopen vallen onder de Nederlandse voorwaarden. Ook al worden de artikelen geleverd door internationale leveranciers.

Het geeft jou ook de zekerheid dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan bij aflevering. Koop je bij Backzak, dan is de prijs die jij betaalt, altijd inclusief BTW en andere kosten. Als klant heb je niets van doen met invoerrechten, afleverkosten of extra kosten op het postkantoor. Als jij je bestelling ontvangt, is dat allang afgehandeld.

Backzak is een handelsnaam van ‘Wisse Import Service’. Onder die naam staan we ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Middelburg. Straks zetten we alle officiële gegevens nog even op een rij.

De man achter Backzak is Jaap Wisse. Getrouwd en vader van twee dochters, wonend in Aagtekerke, een klein plaatsje op Walcheren. Vandaar uit hebben we contacten over de hele wereld om onze Nederlandse en Belgische klanten te voorzien van schitterende rugzakken, portemonnee’s en flipcases.

Tot slot onze officiële gegevens:

Backzak, als handelsnaam van:

Wisse Import Service
p/a Bouwluststraat 21
4363 BJ Aagtekerke
(geen bezoekadres)

KvK 63627809
BTW nr. NL001752173B97

Heeft u vragen? Stel ze gerust hier: naar contact pagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *