Retourneren

Uw herroepingsrecht – Backzak

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij gebruik te maken van het contact formulier onder aan deze pagina.

Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u binnen 1 werkdag per e-mail een ontvangstbevestiging sturen. Binnen uiterlijk 14 dagen na toesturen van het modelformulier dient u de producten terug te sturen.
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Retouradres

Alle retourzendingen kunnen worden geadresseerd aan het volgende adres:

Backzak
t.a.v. J. Wisse
Bouwluststraat 21
4363BJ Aagtekerke
The Netherlands

Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u het aankoopbedrag van uw bestelling volledig retour, mits het artikel voldoet aan de hierboven gestelde voorwaarden. Dit doen wij binnen veertien dagen na ontvangst van uw retour-melding. Mochten wij binnen deze termijn nog niet in het bezit zijn van uw retourzending, dan zullen wij eerst contact met u opnemen.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Wij schatten dat deze kosten binnen Nederland minimaal € 6,95 (via PostNL) zullen bedragen. Vanuit België of Duitsland gelden de standaard pakket tarieven.

Aangezien de retourzending onder uw verantwoording valt, adviseren wij u gebruik te maken van aangetekend verzenden. Zo heeft u meer zekerheid dat uw retourzending bij ons wordt afgeleverd.

 

Formulier voor herroeping:

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.